søndag, 05 april 2020 09:24

En rekke bilbranner i Oslo – trolig påsatt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Det var store skader på bilene i Alna bydel. Det var store skader på bilene i Alna bydel. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Det brant søndag morgen i minst sju biler i Haugerudveien i Alna bydel i Oslo. Ifølge politiet var brannene påsatt. De søker etter flere gjerningspersoner.

bilbrann2
Utbrente biler i Haugerudveien i Oslo søndag morgen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix


Den første meldingen gikk ut på at det brant i tre biler, men etter at brannvesenet ankom stedet, meldte de at det brant i åtte eller ni biler. Politiet meldte om sju.

De jobber ut fra opplysninger om at bilbrannene er påsatt.

– Vi har vitner som har sett et antall personer tenne på bilene og løpe derifra, sa operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB like over klokken 6.

Politiet meldte om brannene på Twitter klokken 5.51. En drøy halvtime senere var de slukket.

Tidligere på natten brant det også i tre biler i Lutvannsveien i samme bydel. VG får opplyst at politiet ser brannene i sammenheng.

– Det er naturlig å gjøre det i og med at det er innenfor et forholdsvis begrenset geografisk område, sier Iversen til avisa.

NTB

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa