torsdag, 19 mars 2020 14:08

Nærmere 10.000 nye kunder til Kraftriket

Skrevet av

Strømsalgsvirksomheten til Nord Østerdal Kraftlag (NØK) går inn i Kraftriket. Det lokale navnet i det nye området er Kraftriket Østerdalen.

I september i fjor ble det nye foretaket NØK Kraft AS registrert. Dette var 100% eid av Nord-Østerdal kraftlag SA. Det finnes ikke regnskapstall for dette foretaket, da det er nyregistrert. Aksjekapitalen ble 1.1.20 økt fra kr 30.000 til 1 million. I tillegg kommer verdien av overførte strømkunder. Hvilke substanser som ligger i foretaket, får vi i følge direktør i Kraftriket, Anders Kvamme, først se når 2020-regnskapene blir offentlige i andre kvartal 2021.

Med denne transaksjonen får Kraftriket mange tusen nye kunder. Som oppgjør får Nord Østerdal Kraftlag SA en eierandel på 19,5%.

Kraftriket har etter fusjonen til sammen 50.000 strømkunder. Med fire nye ansatte fra NØK har selskapet ansatte fordelt på kontorer i Hønefoss, Fagernes, Vikersund og Tynset. De fire nye skal arbeide med markedsføring, kundeservice og salg

Direktør Anders Kvamme forteller at han er svært glad og stolt over at strømsalgsvirksomheten til NØK blir en del av Kraftriket. NØK vil tilføre Kraftriket flere kunder, men ikke minst svært god kompetanse og større produktspekter.

- Det er spennende tider med flere strømselskap på vei inn i Kraftriket, samtidig som vi har en god organisk vekst. Vi jobber videre mot målet om 100 000 strømkunder fordelt over hele landet, avslutter Kvamme.

ValdresEnergi og Ringerikskraft etablerte Kraftriket AS i 2017, og Midtkraft ble en del av satsningen fra 2019.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa