Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ringerike ydmyket i Tønsberg Arkivfoto: Frank Tverran

Ringerike Panthers måtte reise hjem med velfortjente null poeng i baggen etter å ha tapt 5-3 mot tabelljumbo Tønsberg.

Dette var bånn i bøtta. Tønsberg vant andre periode hele 3-0 og først i tredje periode så Panthers ut til å skjønne at de måtte sette opp farten hvis de skulle ha en sjanse. Men det hadde de ikke. Tønsberg øynet sin første seier siden november i fjor og gav jernet hele veien.

Det endte 5-3 (1-1, 3-0, 1-2) Tønsberg hadde 32 skudd mot mål og Ringerike hadde 51 (!) Det ble tilsammen 12 straffeminutter til Tønsberg og 6 til Ringerike.

171 tilskuere så kampen, noe som er bra til å være i Tønsberg nå om dagen.

Neste motstander for Ringerike, blir borte mot Nidaros den 18. og 19. januar. Opprykk kan de vel så smått glemme, så da gjelder å vise at de er en god nummer 3 og ikke miste interessen fullstendig.