JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

Hønefoss spilte hele kampen uten et skudd på mål

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sandnes-Ulf scorer mens  Anyora rusler i bakgrunnen Sandnes-Ulf scorer mens Anyora rusler i bakgrunnen Skjermdump: Cmore Sport

Sandnes Ulf slo søndag Hønefoss 1 – 0 i en kamp som ikke kommer i historiebøkene. Til og med publikum sviktet på Sandnes stadion. Nedrykksklare HBK er ikke noe trekksplaster lenger. I Sandnes skapte de ingen ting.

Hjemmelaget hadde full kontroll hele veien
HBK produserte noen få svake halvsjanser i løpet av kampen. Det tok faktisk et kvarter før i det hele tatt bortelaget var med i kampen i det hele tatt.
Sandnes
Ulf var heller ikke i det underholdende hjørnet. Men det var fullt fortjent da Aksel Berget Skjølsvik scoret tre minutter før pause etter bra forspill i angrepet.
HBK stanget og stanget for å komme seg framover, men det var for upresist og lite besluttsomt. Bobby Warshaw var muligens et lyspunkt som ville noe, det var i grunnen også det hele.

Nedrykksstriden
Levanger og Åsane delte poengene. Fredrikstad trygget plassen etter seier over Follo. Nest Sotra ble slaktet av Bærum.
Hønefoss på sisteplass har åtte poeng i minus for å komme over streken. I tillegg til en elendig målforskjell.
Lenger ned ser du hvem HBK møter i de siste fem kampene.

HBK stilte slik fra start:
Mål: Tarjei Aase Omenås
Forsvar: Christopher Lindquist, Thomas Braaten, Kristoffer Hay og Sigurd Svendsen
Midtbane: Fitim Kastrati, Christian Aas, Ugonna Anyora og Bobby Warshaw
Angrep: Morten Hæstad og Kevin Beugre

Bytter HBK:
60 min. Ut: Christian Aas. Inn: Ibrahima Dramè

Kort mot HBK:
78. Min. Kristoffer Hay

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.