søndag, 22 desember 2019 20:47

Ødegaard glitret med frisparkperle og målgivende i seier

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Martin Ødegaard var en av hovedfigurene da Real Sociedad slo Osasuna 4-3 søndag. Martin Ødegaard var en av hovedfigurene da Real Sociedad slo Osasuna 4-3 søndag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Martin Ødegaard var i fyr og flamme for Real Sociedad i 4-3-seieren over Osasuna. Han noterte seg for en spinnvill frisparkscoring og en lekker assist.

Allerede etter kvarteret markerte Ødegaard seg med en målgivende pasning fra øverste hylle. Først spilte han vegg med en medspiller, før han dro seg inn i banen og spilte en lekker stikker gjennom til Mikel Oyarzabal. Han banket ballen kontant i mål.

Så sendte Portu gjestene opp i 2-0, før Ødegaard sto for kampens soleklare høydepunkt.

28 minutter var spilt da 21-åringen, som fylte år 17. desember, sto klar ved ballen på et frispark fra 18 meter. Med venstreslegga skrudde han ballen i motsatt kryss. En vidunderlig scoring av unggutten.

Osasuna reduserte både én og to ganger, men de fleste trodde nok at kampen var avgjort da svenske Alexander Isak satte inn 4-2 fra kloss hold i det 79. minuttet, bare minuttet etter at han kom innpå. Da hadde også Facundo Roncaglia fått rødt kort for hjemmelaget.

Men fem minutter før slutt reduserte hjemmelaget igjen med en heading fra sju meter. Det var likevel ikke nok. Real Sociedad vant 4-3 i den svært målrike og intense kampen der Martin Ødegaard herjet.

Real Sociedad er nå nummer fire i La Liga med 31 poeng. Opp til serieleder Barcelona er det åtte poeng.

Sist redigert søndag, 22 desember 2019 20:50
NTB

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa