fredag, 11 oktober 2019 11:18

Da han kom hjem var døra borte

Skrevet av
Inngangsdøra til leiligheten var fjernet Inngangsdøra til leiligheten var fjernet Foto: Frank Tverran

Mannen som fredag morgen ble hentet av politiet etter en utkastelse, har hatt tunge dager. Da vi snakket med han, satt han på politistasjonen i bare tøflene.

Han har fått tildelt en ny leilighet gjennom kommunen, men denne er ikke klar før om en uke. Til tross for at han formelt var kastet ut av leiligheten han bodde i, falt han for fristelsen til å sove der i natt. Alternativet hadde vært å gått ute eller tatt inn på hotell.

Tre politibiler
Mannen ble litt overrasket fredag morgen da det dukket opp hele tre politibiler på hans bopel. Det var eier av huset som hadde varslet politiet om at det fortsatt var noen i leiligheten til tross for at en utkastelse var gjennomført.

Da mannen kom til leiligheten tidligere denne uken, var døra inn til leiligheten brutt opp og fjernet. Han trodde først det var namsmannen som hadde gjort dette som et ledd i utkastelsen, men slik går ikke namsmannen fram, så det må ha vært andre på færde.

Det har vært en årelang tvist mellom leietaker og utleier.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa