fredag, 21 juni 2019 21:27

To ungdommer banket full mann

Skrevet av
To ungdommer banket full mann Illustrasjonsfoto: David Clode

I slutten av september i fjor, var to kamerater i slutten av tenårene ute på byen i Hønefoss. Ringerike tingrett har behandlet saken.

Den ene var så full at han ble nektet adgang på et utested. Da ble han forbannet og løp fra stedet. Kameraten løp etter da han var redd for hva den første kunne finne på. De la veien opp til Alis Grill i Fossveien.

Her begynte den fulle ungdommen å skjelle ut tre andre ungdommer som sto utenfor grillen. Men disse lot seg ikke herse med og gikk til angrep på den fulle ungdommen. Han ble slått i bakken og sparket mens han lå nede av to av karene. Dermed var det han som først yppet til bråk som ble offeret og fornærmet i saken.

Den ene av ungdommene var ikke helt god. For i oktober samme år, slo han også til en annen kar som helt uskyldig kom gående over torget.

Den ene av guttene fikk 90 dager, men her ble 45 dager gjort betinget. Han må bare sitte inne i 45 dager. Den andre gutten, som også ved en annen anledning var voldelig, må sitte inne i 6 måneder.

De to må betale 25.000 i oppreisning og 21.523,- i erstatning til han de sparket og verstingen må i tillegg betale kr 15.000 i oppreisning til han som helt uskyldig ble slått ned på torget.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa