Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Tanja Løfshus setter inn 2-0 Tanja Løfshus setter inn 2-0 Foto: Frank Tverran

Det var klasseforskjell da Eik Tønsberg besøkte AKA arena tirsdag i første runde i cupen.

Etter ca 25 minutters spill  bøttet jentene inn mål Først Ingvill Hågensen, så to etter hverandre med 2 minutters mellomrom av Tanja Løfshus. Deretter Maja Tryterud før Ingvill Hågensen rundet av første omgang som endte 5-0.

Fem minutter etter hvila reduserte Rikke Pedersen til 5-1. Anniken Eek og Silje Bekkåsen Nyhagen lagde hvert sitt mål før HBK fikk til et selvmål slik at det ble 7-2.

Så var solide Ingvill Hågensen på plass igjen med 3 scoringer etter hverandre. 10-2 ble sluttresultatet.

235 tilskuere så kampen. Dommer var Vilde Sølverud Larsen og assistentene var Tomke Kathrin Poppen og Henrik Moholdt.

Lørdag 4.mai kl 14.30 fortsetter serien og da er det Åsane som kommer til AKA arena. Dette blir en kamp mot en av favorittene i 1.-divisjon.