onsdag, 13 mars 2019 16:10

Fikk tilbake oppskrapet bil etter bilpleie

Skrevet av
Fikk tilbake oppskrapet bil etter bilpleie Foto: Privat

Svært mange kunder er misfornøyd med den håndtering bilen får hos Handz On Bilpleie på KUBEN. Stig Raymond Johansen fikk skrapet opp bilen.

Stig Raymond Johansen sier dette på FB etter et besøk hos fimaet:

- Jeg parkerte bilen min hos Handz On Bilpleie fredag 1. mars for innvendig og utvendig vask. Etter vasken hentet jeg bilen og hadde fått skade foran i løpet av de to timene. Handz On påtar seg ikke noe ansvar for skaden i tidsrommet de hadde bilnøklene, og bilder fra den såkalte "kameraovervåkningen" viser seg å være vanskelig å få tak i. Dette ble en dyr vask for meg, som forøvrig ikke vil gjenta seg. Sjansespill å levere fra seg nøklene hos dem.

Her er noen av kommentarene som fulgte Johansens innlegg:


-  Jeg har også dårlig erfaring derfra nå for 1 uke siden, dårlig vask . Ba om innvendig vask, omtrent ikke vasket noen andre steder enn førersete og foran der. Skulle ha vask fordi bilen skulle selges, jeg hadde gjort det bedre selv.

-  Er ganske mange som er veeldig misfornøyde etter å har brukt dem.

-  Er jo bevis når det sitter igjen hvitmaling fra stolpene i parkeringshuset på bilen altså i ripene

- Jeg leverte inn bilen min der og fikk den tilbake med noe av inventaret (hardplast deler av ventilasjonen) manglende. Det tok de heller ikke ansvar for. De forsvant tydeligvis i løse lufta! Ville prøvd å få forsikringsselskapet til å kontakte de.

-  Mange som har hatt samma problemet.. en kollega tok bilder av hele bilen da den ble parkert der og det samma etter. Da hadde han fått bulk i taket og skramme på frontfangern..De nekta å ta på seg noe ansvar.

- Jeg leverte bilen der. Kom tilbake og de krevde 200 mer wnn avtalt. Begrunnelsen var at bilen var for møkkete. Det var bikkje hår i bagasje rommet. De nekta meg nøklene tilbake. Så jeg var bare nødt til å betale 600 kroner for en vask jeg absolutt ikke var fornøyd med. De var truende og sto to sammen mot meg. Aldri mer bruker jeg de. Og anbefaler de ikke til min verste fiende...

- En gang jeg parkerte på Kuben, så skulle de kjøre inn en bil til vask og de rygga bilen rett inn i en av betongstolpene der. Så jeg leverer ikke bilen min dit..

-  Har vært heldig jeg da,har vaska bilen min der mange ganger og fornøyd hver gang.

Vi har forelagt disse uttalelsene for hovedkontoret til Handz On og bedt om en kommentar, men ikke fått svar.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa