mandag, 04 februar 2019 13:13

Solskjær så PSG gå på sesongens første ligatap

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen under Manchester Uniteds 1-0-seier borte mot Leicester. Noen timer senere var han i Frankrike og så Lyon slå CL-motstander Paris Saint-Germain. Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen under Manchester Uniteds 1-0-seier borte mot Leicester. Noen timer senere var han i Frankrike og så Lyon slå CL-motstander Paris Saint-Germain. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

Noen timer etter at Ole Gunnar Solskjær ledet Manchester United til seier over Leicester, satt han ringside da Lyon senket Paris Saint-Germain i fransk Ligue 1.

Solskjær satt på tribunen i Lyon sammen med sin assistent Mike Phelan. De var der for å studere PSG, som er Uniteds motstander i åttedelsfinalen i Champions League. Tidligere på dagen jublet de sammen for Manchester Uniteds 1-0-seier borte mot Leicester.

Var det spesielt en ting Solskjær garantert la merke til, var det hvordan Lyon problemfritt gang på gang skar seg gjennom PSG-forsvaret. Vertene havnet under etter en tidlig Angel Di Maria-scoring, men vant til slutt en underholdende toppkamp 2-1. Det sørget Moussa Dembele og Nabil Fekir (straffe) for.

Ikke bekymret

Tapet var sesongens første for suverene Paris Saint-Germain i den franske toppdivisjonen. Storklubben har mistet superstjernen Neymar i mange uker framover, og det hjalp heller ikke at de fortsatt manglet Marco Verratti på midtbanen.

Kylian Mbappé måtte bære mye av det offensive ansvaret i Neymars skadefravær søndag kveld. Stjernespissen lar seg ikke stresse av PSG-tapet.

– Jeg er ikke bekymret for Champions League. Vi må ta kamp for kamp, sa Mbappé.

Endret seg

Manchester United ble av mange sett på som nesten sjanseløse da mesterligatrekningen til åttedelsfinalene ble gjort før jul, men siden har bildet forandret seg en god del.

Sparkingen av José Mourinho og Solskjærs påfølgende inntog som vikarmanager har blåst nytt liv i United. Rødtrøyene er ubeseiret under kristiansunderen og har vunnet ni av ti kamper. Rekken inkluderer to sterke borteseirer mot Tottenham og Arsenal.

Første kamp mot PSG spilles på Old Trafford 12. februar, mens returen går 6. mars på Parc des Princes i den franske hovedstaden.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa