tirsdag, 29 januar 2019 09:34

United blir ikke vist på norske TV-skjermer

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Norske TV-seere får ikke se Ole Gunnar Solskjærs Manchester United på Old Trafford tirsdag 29.1. Norske TV-seere får ikke se Ole Gunnar Solskjærs Manchester United på Old Trafford tirsdag 29.1. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

Manchester Uniteds poengjakt mot Burnley i kveld blir ikke tilgjengelig for norske TV-seere. Ole Gunnar Solskjær jakter sin niende strake seier.

Oppgjøret på Old Trafford vil ikke bli vist på norsk TV og den norske rettighetshaveren TV 2 har ingen innvirkning på dette.

– Det er rettighetshaver som velger midtukekampene og vi har ingen mulighet til å påvirke dette, i henhold til avtalen vi har med dem. Vi kan gjøre valg rundt tippekampen klokken 16 på lørdag, men vi må følge BT Sports og Sky Sports ellers, forklarer Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef i TV 2 overfor VG.

I stedet har de britiske rettighetshaverne valgt oppgjøret mellom Newcastles og Manchester City.

– Vi har vist de aller fleste Manchester United-kampene i det siste, så vi ser ikke på det som et stort problem. Det er mange som vil se Solskjær, men vi har ikke fått så mange tilbakemeldinger på det, sier Dahl.

Interessen rundt Manchester United er ikke bare stor i England, men har skutt fart på nytt i Norge etter at Solskjær tok over laget 19. desember.

RingeriksAvisa vil ha mye stoff om Manchester United framover.

Sist redigert tirsdag, 29 januar 2019 11:40

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa