JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

Hønefoss - Bærum: 2-2

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Kevin Baugre leverte et knallskudd Kevin Baugre leverte et knallskudd Arkivfoto: Frank Tverran

Engler beskyttet Hønefoss for tredje gang. Bærum kunne godt ha vunnet på AKA, men det ble 2-2.

"Mæling"
Kampen var så vidt i gang da Bærum smalt inn 1-0 foran et tynt publikum på AKA Arena søndag kveld. Riki Alba sto for prestasjonen som lurte alle.
At HBK utlignet med et godt plassert langskudd fra Kevin Beugre holdt i alle fall kampen i gang.
HBK spilte vel egentlig med bare syv spillere siden hele opplegget var å mæle ballen opp til de to afrikanerene i angrepet.

Bærum burde vunnet – bommet på straffe
Riki Alba sørget for at bæringene gikk opp til 2-1 ti minutter etter pause. Vi øynet riktignok en ørliten keepertabbe, men målet var fortjent.
For tredje gang på få uker får HBK inn et mål helt opp til sluttpipet.
I dag var det innbytter Kujtim Ismajl som banket inn en retur etter et skudd fra Manè.
I sluttsekundene fikk Bærum tildelt straffe.  HBKs keeper Omenås reddet der kanskje HBK fra nedrykk.

Men er dette godt nok?
Nedrykkskonkurrentene gikk også på smeller. HBK er nå ”bare” fem poeng fra den magiske streken som avgjør om laget skal spille mot topplag eller om vi får besøk av Finnsnes, Førde eller Elverum neste år.
Det er fortsatt åtte kamper å spille.

Slik stilte HBK fra start:
Mål: Tarjei Aase Omenås
Forsvar: Sigurd Svendsen, Abdoulaye Seck, Thomas Braaten, og Christopher Lindquist
Midtbane: Fitim Kastrati, Christian Aas, Morten Hæstad, og Bobby Warshaw
Angrep: Kevin Beugre og Malick Mané

Bytter HBK:
 78 min: Andrija Kaludjerović og Kujtim Ismajl inn da Beugre og  Chr. Aas forlot kunstgresset.

Kort mot HBK:
Like før pause: Bobby Warshaw for barsk I takling (gult)
Like etter pause: Abdoulaye Seck for samme som over (gult)
Kvarter etter pause: Morten Hæstad hisset seg opp (gult)

Sist redigert søndag, 30 august 2015 20:33

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.