mandag, 21 januar 2019 21:04

Radio Randsfjord nr. 7

Skrevet av

Nykomer på lista til Lokalradio Topp 15 er Radio Randsfjord med en solid 7.plass. Vår lokale FM-radio har hele 22% daglig lytteroppslutning.

- Dette er vi selvsagt veldig godt fornøyd med, sier redaktør og daglig leder Anders Taaje i en pressemelding. - Sammenligner vi med hva de riksdekkende kanalene har i daglig oppslutning, så har P4 11%, Radio Norge 5% og NRK P1 23%.

- At rikskanalene forlot FM-båndet er nok noe av årsaken til de gode tallene, men mange liker tydeligvis miksen vi har av musikk, nyheter og aktualiteter, avslutter Taaje.

Lokalradio Topp 15 er utarbeidet av lokalradio.no og radionytt.no og basert på lokalradioundersøkelsen Kantar TNS (tidligere Gallup) lager for Norsk Lokalradioforbund. Tallene som brukes viser daglig oppslutning i prosent i egendefinert område for hver lokalradio. Denne listen sier ingenting om hvor mange som lytter, men den gir et klart signal om hvor populær en lokalradio er blant sine potensielle lyttere i eget nedslagsfelt.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa