onsdag, 16 januar 2019 09:56

Nabo varslet politiet om mistenkelig bil

Onsdag forrige uke varslet en nabo av ekteparet Hagen politiet om en mistenkelig bil som kjørte i nabolaget samme dag som Anne-Elisabeth (68) forsvant. Onsdag forrige uke varslet en nabo av ekteparet Hagen politiet om en mistenkelig bil som kjørte i nabolaget samme dag som Anne-Elisabeth (68) forsvant. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

En nabo av ekteparet Hagen har varslet politiet om en mistenkelig bil han mener tok en merkelig snarvei i nabolaget den dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

Mannen forteller til VG at han på morgenen den 31. oktober skulle ut og lufte hunden da en bil kom kjørende foran utgangsdøra på boligblokka han bor i Lørenskog.

– Det er ikke unormalt i seg selv, men da pleier de å stoppe ved enden av blokka hvor veien stopper. Men i dette tilfellet fortsatte bilen over gressplenen og opp på grusstien som går opp til huset der Hagen bor, forteller han til avisa.

Han tilføyer at bilen ikke kjørte fort, «men heller ikke så sakte som den burde med tanke på hvor den kjørte».

Han mener bilen kan ha vært en sølvgrå eldre modell av Volkswagen Amarok eller en BMW X3, og tidfester hendelsen til mellom klokken 8.30 og 10.30.

Politiet sa tirsdag at det siste sikre livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen (68) var en telefonsamtale til et familiemedlem klokken 9.14. De mener hun forsvant en gang mellom klokken 9.15 og klokken 13.30 da ektemannen Tom Hagen kom hjem fra jobb.

Til VG sier politiinspektør Tommy Brøske at observasjonen er «meget interessant», og oppfordrer naboen til å levere tipset til politiet. Men det gjorde naboen allerede onsdag forrige uke, da saken ble offentlig kjent.

Politiet har til nå mottatt over 930 tips i saken. Tipsene handler om personer, kjøretøy, mulige skjulesteder og andre observasjoner, opplyser etterforskningsledelsen onsdag morgen.

De to personene som er fanget opp av overvåkingskameraene ved Futurumbygget den dagen Hagen forsvant, 31. oktober, er ennå ikke identifisert.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa