Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Arkivbilde fra en tidligere match Arkivbilde fra en tidligere match Foto: Frank Tverran

To dundrende forsvarstabber og to undertallsspill på grunn av for mange spillere på isen, gjorde det enkelt for Stjernen å lage 4 av målene mot Ringerike.

I tillegg får Ringerike redusert sitt lag bare fordi Fosse skulle tøffe seg og sprute is på fredrikstadkeeperen. To minutter for usportslig på denne måten er svært umodent.

At Söderberg reduserte i andre periode (2-1) med en knallscoring, skapte ny glød i matchen et par minutter. Men så var det dette med tellig da.

Da Kristensen fire minutter før slutt reduserer til 4-2, våknet spillet. Ringerike var svært nær ved å lykkes, men ved å ta ut keeper på slutten, gjør de seg også veldig sårbare. Derfor endte det 5-2.

Vi trøster oss med at det ligger et enormt forbedringspotensiale hos Ringerike. Av stjernens 5 scoringer, kom 2 i overtall fordi Ringerike hadde hhv 6 og 7 spillere på isen, 2 av scoringene kom på åpenbare forsvarstabber og den femte scoringen kom på blank kasse.

Sluttresultat: 5-2 (2-0, 2-1, 1-1)

Mål:

1. periode: 1-0 (10.46) Karel Slavata (Magnus Haugen, Michael Eskesen), 2-0 (14) Daniel Trnavsky.

2. periode: 2-1 (28.56) Michael Söderberg (Joachim M. Engesveen, Tobias Skaarberg), 3-1 (31.22) Peter Lindblad (Hampus Gustafsson, Joacim Sundelius), 4-1 (32.05) Christoffer Berger (Sundelius, Sander Rønnild).

3. periode: 4-2 (56.59) Kristian Kristensen (Dustin Parks, Anders T. Henriksen), 5-2 (58.30) Marcus Bjørsland (Gustafsson).

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.