Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Thomas Myhre Lystad utligner Thomas Myhre Lystad utligner Foto: Frank Tverran

Selv om Ringerike Panthers ikke helt fant godflyten da Sparta Sarp kom på besøk, bet de godt fra seg.

Allerede drøye 3 minutter etter start, satte Sparta dagsorden da Quenneville scorte mens en av lagkameratene satt i utvisningsboksen! Men hjemmelaget lot det ikke gå mer enn noen minutter før Thomas Myhre utlignet. Men så kom Ringerike i undertall og Kristiansen var frampå. 1-2 til pause.

I andre periode overtok Sparta gradvis mer av spillet og mens Ellefsen satt i boksen for en slashing var ikke Quenneville vond å be. 1-3 ble også sluttresultatet.

{AF}Kampfakta
Ringerike – Sparta 1-3 (1-2, 0-1, 0-0)
1012 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (3.39) Peter Queeneville (Niklas Roest), 1-1 (7.34) Thomas Myhre Lystad (Petter Ellefsen, Tobias Skaarberg), 1-2 (8.51) Tommy Kristiansen (Roest).
2. periode: 1-3 (36.30) Queeneville (Scott Allen, Kristiansen).
3. periode: Ingen.

Skudd:
Ringerike 15
Sparta 23

Dommere: Petter Bjerkan Bakken, Rosenborg og Thomas Tysland, Jutul.

Utvisninger: Ringerike 9 x 2 min., Sparta 6 x 2 min. og 1 x 10 min.{/AF}

Øvrige resultater i andre runde:

Stavanger – Manglerud Star 2-3 e.str. (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 0-1),
Lillehammer – Frisk Asker 2-5 (0-2, 1-2, 1-1)
Stjernen – Storhamar 1-5 (0-0, 0-4, 1-1).