mandag, 10 september 2018 10:23

Hønefoss og Bergen på nedbørstoppen

Hønefoss og Bergen på nedbørstoppen Arkivfoto: Frank Tverran

Siden søndag kveld har regnet høljet ned mange steder i Sør-Norge. Bergen fikk hele 41,4 millimeter nedbør på tolv timer, mens timerekorden gikk til Hønefoss.

På plassene etter Bergen på nedbørsstatistikken for de siste tolv timene kommer Nordmarka i Oslo med 39,4 millimeter, Lund i Rogaland med 36,3 millimeter, Sognefjellhytta i Oppland som fikk 35,4 millimeter og Tryvannshøgda i Oslo der det ble registrert 35 millimeter nedbør.

Siden midnatt natt til søndag fikk Hønefoss klart mest regn i løpet av én time, med 22,6 millimeter. På de neste plassene kommer Geithus i Buskerud med 15,5 millimeter, Drammen i Buskerud med 14,4 millimeter, Hamar i Hedmark med 13,9 millimeter og Hjelmeland i Rogaland der det kom 13,8 millimeter.

Selv om regnet avtar mange steder allerede mandag formiddag, ligger det an til et voldsomt regnvær ikke minst i Oslo-området tirsdag ettermiddag.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa