Overraskende ishockeymatch

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Kristoffer Melin reduserer til 1-2 Kristoffer Melin reduserer til 1-2 Foto: Frank Tverran

Da andre periode var over, sto det 0-2 i gjestenes favør på scoringstavla i Schjongshallen.

Det dreide seg om en treningskamp da Gjøvik var på besøk i Hønefoss fredag kveld. I første periode var det mye rot og null flyt i spillet til hjemmelaget. Gjøvik imponerte ikke de heller, men tok ledelsen 0-1 etter drøye fire minutters spill.

I andre periode fikk Ringerike mer flyt i spillet - et spill som stadig ble stykket opp av svært mange utvisninger. Men Gjøvik økte forspranget til 0-2 da Rimjans scorte mot slutten av perioden.

I tredje periode hadde Ringerike satt på turboen og dominerte store deler av spillet. Men goalie Pettersen-Moe i Gjøvik-buret var ikke enkel å score på.

Midt i tredje periode fikk Gjøvik en utvisning og Ringerike tok time-out. Strategien det ble lagt opp til så ut til å virke, for bare sekunder senere reduserte Kristoffer Melin assistert av Michael Söderberg til 1-2. Og ikke lenge etter utlignet like godt Michael Sôderberg til 2-2. Denne gangen var assist ved Melin og Dalen.

En skulle nesten ikke tro det var samme Ringerike Panthers som spilte i 1. periode som i 3. periode. Men det er vel nettopp slike ting som skjer i treningskamper. Det er fortsatt mye som skal justeres og prøves ut før alvoret begynner.

Matchen gikk til spillforlengelse og bare etter 51 sekunder avgjorde Ringerike Panthers det hele med seier. Mikael Hansson sto for scoringen assistert av Nils Fuglesang og Jonas Moen.

Søndag 26. august kommer Comet Halden på besøk til Hønefoss. Matchen begynner kl 16.00. Disse spiller også i 1. divisjon.

Sist redigert fredag, 24 august 2018 22:47
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.