Vålerenga - Panthers: 5-3

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Nikolai Schjelderup Dalen lagde en av Ringerikes mål Nikolai Schjelderup Dalen lagde en av Ringerikes mål Arkivfoto: Frank Tverran

Ringerike Panthers reiste til Oslo for å spille en treningskamp mot Vålerenga på tirsdag.

Allerede tter ett minutt pådro Vestman seg en 2-minutter for en slashing og bare 2 sekunder før undertallsperioden var over, scorte Vålerengas Røymark. Da var det spilt i underkant av 3 minutter av matchen.

Vår nysignerte goalie Johan Kallio voktet panterburet og Ringerike hadde fire fulle rekker. Vålerenga hadde tre fulle rekker + 2 spillere til.

Etter 7.38 la Ekberg på til 2-0 for Vålerenga. Engesveen likte ikke dette noe særlig, og bare halminuttet etter reduserte han til 2-1 assistert av Ryttar.

Litt over midtveis i perioden var det Vålerenga som måtte ta en 2-minutter og Dalen klinte til med en solo utligning 2-2. Unødvendig å tilføye at tilreisende fra Hønefoss fikk seg en opptur.

Høy kølle på Moen og det er Ringerike som spiller i undertall. I utvisningsperioden får også Vålerenga en mann i boksen for holding. Dette førte verken til det ene eller det andre og første periode endte 2-2.

Andre periode har så vidt begynt og Ringerike bytter målvakt Kallio med Henrik Fayn-Vestavik.

Vålerenga går opp i ledelsen med 3-2, men like etter får de en 2-minutter. Også denne gangen en slashing. Like etter får Oppøyen en 2-minutter for boarding og det liker han så dårlig at han også får en 10-minutter for dårlig oppførsel.

Ringerike greier ikke å utnytte den korte tiden de er 2 i overtall og når Vålerenga går på nok en slashing etter halvspilt midtperiode, greier det heller ikke å få noe ut av dette overtallsspillet.

Skudd mot mål er det svært lite av i denne matchen. Vålerenga legger på til 4-2 ved Grønstad. To minutter før periodeslutt får Ringerike en utvisning, men det endrer ingen ting og det står 4-2 når lagene går til pause.

Vålerenga får en straffe 5 minutter ut i sluttperioden og det står 5-2. Har Ringerike svidd av det kruttet de viste i første periode, eller har de mer på lager? Jo da. De har mer på lager. Ryttar reduserer til 5-3.

Treningskamp er treningskamp. Men allikevel artig.

Sist redigert onsdag, 15 august 2018 07:43
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.