×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 500
fredag, 15 juni 2018 10:43

POLITIET ETTERFORSKER OVERGREP I SOLBERGELVA

Skrevet av
POLITIET ETTERFORSKER OVERGREP I SOLBERGELVA Illustrasjonsfoto

Politiet har iverksatt etterforsking etter at politiet fikk melding om at en ung gutt var blitt utsatt for et seksuelt overgrep i Nedre Eiker tidlig torsdag ettermiddag.

Hendelsen skal ha skjedd i et skogholt på vei hjem fra skolen. Politiet ble varslet om hendelsen like før klokken 14.00 torsdag ettermiddag. Politiet rykket raskt ut til stedet, og fikk kontakt med gutten og hans familie. Åstedet ble raskt sikret.

Hendelsen skal ha skjedd i et grøntområde i Solbergelva i Nedre Eiker.

-     Vi ser alvorlig på dette, og har gjort mange innledende undersøkelser. Blant annet rundspørringer og åstedsundersøkelser. Vi har snakket med gutten, og han skal forklare seg i et tilrettelagt avhør fredag, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt.  
Ingen er pågrepet i saken, og politiet har foreløpig ingen mistenkte. Området der hendelsen skal ha skjedd ble sperret av, og det er gjennomført undersøkelser av kriminalteknikere og sporsøk med hund.  

Politiet har kontakt med kommunen og den aktuelle skole der gutten er elev for videre oppfølging av medelever.

-    Vi skal gjennomføre ytterligere avhør, og foreta videre vurderinger ut fra informasjonen vi har fått inn gjennom taktisk og teknisk etterforsking. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.
Den videre etterforskningen vil ha fokus på å komme i kontakt med vitner og sikre andre bevis som blant annet kan hjelpe å identifisere gjerningspersonen, sier Omholt.

Politiet vil ikke gå ut med ytterligere opplysninger i saken nå. Dette av hensyn til den videre etterforskningen, slik at ikke vitner eller andre skal bli påvirket av opplysninger politiet går ut med i media. Dette gjelder også spørsmål og type overgrep som skal ha skjedd. Det er viktig at fornærmede, vitner og mistenkte ikke leser om dette i media og blir påvirket av dette.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa