onsdag, 06 juni 2018 07:53

Mexicos VM-tropp i prostitusjonsskandale

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Mexicos VM-tropp i prostitusjonsskandale Illustrasjonsbilde

Medlemmer i Mexicos VM-tropp ble avbildet med rundt 30 prostituerte da de holdt en avskjedsfest før reisen til Europa.

Ifølge TVNotas sladderblad , festet ni medlemmer av troppen med de prostituerte på en privatfest i Mexico City etter at laget forrige lørdag vant 1-0 over Skottland på Azteca stadion.

Magasinet har publisert kornete bilder av spillerne som ankommer festen, under overskriften «Den virkelige avskjeden til «Tri», kallenavnet til det mexicanske fotballandslaget.

Ingen straff

Guillermo Cantu, generalsekretær i Mexicos fotballforbund, sier at spillerne ikke vil bli straffet fordi «de ikke gikk glipp av treningen».

– En fridag er en fridag, det er dette man risikerer med frihet, sa Cantu.

Blant de involverte spillerne var målvakt Guillermo Ocho og angriper Raúl Jiménez. Los Angeles Galaxy-brødrene Jonathan og Giovani dos Santos deltok også, i tillegg til forsvarsspiller Carlos Salcedo og midtbanespiller Marco Fabián, som begge spiller for Eintracht Frankfurt i Tyskland.

Mexico er allerede i København hvor de forbereder seg på en treningskamp mot Danmark lørdag, før de reiser til VM i Russland.

Flere skandaler

Det har vært flere lignende skandaler rundt det mexicanske landslaget i nyere tid.

I september i 2010 festet flere spillere sammen med opp til 15 prostituerte etter en kamp i Monterrey i hjemlandet. Alle festdeltakerne fikk bot, i tillegg til at forsvarsspiller Efrain Juarez og angrepsspiller Carlos Vela ble suspendert fra laget i seks måneder.

I juni 2011, rett før en reise til Argentina for å delta i det søramerikanske mesterskapet Copa America, leide spillere inn seks prostituerte til et hotell i Quito i Ecuador. Spillerne fikk bøter og ble suspendert i et halvt år.

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa