onsdag, 23 mai 2018 08:27

Vil du hjelpe barna i asylmottaket?

Skrevet av
I fjor arrangerte Caritas, med hjelp fra 90 frivillige, aktiviteter for barn i ni asylmottak. I fjor arrangerte Caritas, med hjelp fra 90 frivillige, aktiviteter for barn i ni asylmottak. Foto: Caritas Norge

Caritas Norge trenger nå frivillige som kan arrangere aktiviteter for barn i asylmottaket på Hvalsmoen.

Caritas Norge har fått 1,3 millioner kroner fra Utlendingsdirektoratet (UDI), for å arrangere aktiviteter for barn i asylmottak i 2018. Ønsker du å bidra, kan du melde deg som frivillig.

Caritas Norge arrangerte i fjor aktiviteter for barn på ni ulike asylmottak. 90 frivillige bidro med sin tid og sitt engasjement.

Takker de frivillige

– De frivillige gjorde en uvurderlig innsats med å være trygge voksenpersoner for barn i en utsatt situasjon. De møtte barna ukentlig på de ulike asylmottakene, bygde relasjoner og la til rette for mestringsfølelse og glede hos barna gjennom dans, malerverksted og lek, forteller Vågen.

Barneaktivitetene vil også i år foregå ukentlig på ettermiddags/kveldstid, to timer hver gang. Har du lyst og mulighet til å bli med å arrangere aktiviteter på ett av de nevnte mottakene? Det er ekstra behov for frivillige på mottakene som ligger utenfor de store byene. Klikk her hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan bidra i barns hverdagsliv på asylmottak.

 

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa