tirsdag, 01 mai 2018 14:59

Even fortsetter

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Even Tangen Fosse Even Tangen Fosse Foto: Frank Tverran

Nå kommer de som perler på en snor: Even Tangen Fosse er klar for sin femte sesong i Panthers.

Etter 128 kamper i Panthers-drakta har vel de fleste lagt merke til den gode jobben Even gjør i hver eneste kamp. Han gjør alltid den tunge og viktige jobben, tekker skudd som få og blør alltid for drakta. Kriger med stor K.

- Even är en suverän lagspelare som alltid ger allt om det så är som forward eller back, på träning eller match. Han gör allt för att laget ska vinna. Han är också viktig för vårt boxplay som var väldigt bra förra året -utan det hade inte säsongen slutat som den gjorde, forteller Per Braxenholm.

Even Fosse har spilt flere år i Lillehammer og står registrert med blant annet 34 kamper på høyeste nivå for klubben som kom på andreplass i årets NM sluttspill. Før han kom til oss i 2014 spilte han også ett år i hjembyen Bergen i første divisjon. De siste årene har Even blitt en bærebjelke i laget som står for veldig mye av det vi liker. På dette grunnlag ønsker vi derfor å ha han med videre, for å fortsette utviklingen av den kulturen vi vil ha her i Ringerike

- Utrolig gøy at vi nå etter flere år med hardt arbeid, endelig får sjansen til å konkurrere på høyeste nivå. For oss som har vært i Panthers over flere sesonger, så har det vært en fantastisk reise hvor vi hele tiden har utviklet oss et steg i riktig retning, både individuelt, men ikke minst som lag og som klubb. Hardt og målbevisst arbeid fra alle i og rundt laget, gir en stor trygghet i det daglige arbeidet og i inngangen til neste sesong. Det blir veldig gøy og spennende med en ny sesong i Panthers, sier Fosse.

Kilde: Ringerikepanthers.no

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa