fredag, 23 mars 2018 10:24

Tronrud Eiendom AS i vekst

Skrevet av

Selv om omsetningen gikk ned fra 367 mill i 2016 til 350 mill i 2017, har selskapet blitt driftet bedre og har derfor et vesentlig større overskudd i 2017 enn i 2016.

Det er nedlagt 350 millioner i investeringer i nye utviklingsområder i 2017. Innkjøp fra lokale leverandører utgjorde hele 200 millioner, og halvparten av lånebehovet er dekket av lokale banker.

Selskapets totale aktiviteter representerer dermed et betydelig forretningsgrunnlag for lokale leverandører og samarbeidspartnere. I tillegg har driftsavdelingen brukt over 3 000 arbeidstimer på vedlikehold av byrom i forbindelse med våre prosjekter i sentrum.

Gjennom sitt engasjement for byens og distriktets utvikling har Tronrud Eiendom også vært en sterk pådriver for bane- og veiprosjektene til regionen.

Selskapet ser på det sentrale Østlandet som sitt marked, men i 2017 har aktivitetene vært spesielt synlige i Ringeriksregionen. Prosjektene på Almemoen, St. Hanshagen og Brutorget har vært i fokus. I 2018 vil det være Elveparken (med nesten 200 boenheter) som vil kreve de største ressursene. Byporten vil med stor sannsynlighet også bli påbegynt i løpet av året.

Miljø i fokus

Kontinuerlig fokus på å forbedre miljømessige aspekter ved utbygging og drift er et viktig element i selskapets utviklingsarbeid. Gjennom utforming, byggetekniske løsninger og materialvalg i kommende prosjekter, samt å minske CO2-utslipp fra byggeplass, vil Tronrud Eiendom, som utbygger og eier, gi sitt bidrag til en mer bærekraftig fremtid.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa