Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Endelig en redusering! Endelig en redusering! Foto: Frank Tverran

I Narvik så en fulstappet Norkraft Arena hvordan Ringerike Panthers med hard jobbing og godt teamwork sugde blodet ut av et hjemmelag som i første og andre periode virket håpløse å slå.

Narvik åpnet med 1-0 etter nesten et kvarters spill i første periode. Og et par minutter før slutten av andre periode la de på til 2-0. Ringerike spilte slett ikke dårlig og var "på" hele tiden.

Fem minutter inn i tredje periode snudde matchen. Det begynte med at Joachim Jensen assistert av Michael Söderberg og Dennis Ryttar reduserte til 2-1. Dette satte en voldsom turbo på spillet til Ringerike som fikk nytt håp. Da Dennis Ryttar assistert av Joachim Jensen utlignet til 2-2 seks minutter før slutt, økte gløden om mulig ennå mer i matchen.

Men det gikk til spillforlengelse og da var ikke Ringerike Panthers snauere enn at de vant og sikret seg 2 poeng. Scoringen var ved Nikolai Dalen assistert av Dennis Ryttar.

Det var etter hvert mye adrenalin i omløp, noe som resulterte i 39 straffeminutter til Narvik og 41 straffemeinutter til Ringerike. Det sier litt om utviklingen i spillet at begge lagene fikk 33 av disse minuttene i siste periode!

Dustin Parks ble kåret til beste spiller på laget til Ringerike og Partanen ble hjemmelagets beste.

Hele 864 tilskuere så matchen og supportergjengen "5.-rekka" fra Hønefoss var godt synlige og hørbare til tross for at de representerte bortelaget.

Comet tapte for Hasle Løren og vi har dermed økt mulighetene våre til å spille om opprykk til GET. Etter 27 spilte matcher har Comet 55 poeng mens Ringerike har 63. Narvik har spilt 3 matcher mindre enn Ringerike og har 58 poeng. Men det viktigste for Ringerike nå, er å bli en av de to beste. For når kampen om opprykk begynner, nullstilles alt.

dennis ryttar 2 2
2-2 (Foto: Frank Tverran)

3 2
2-3- Hva er det som buler ut? Jo det er pucken i nota! (Foto: Frank Tverran)

dustin parks best player
Du kødder ikke med denne karen! Dustin ble beste Panthers-spiller (Foto: Frank Tverran)

5rekka
Det er VIKTIG å ha med disse. 5-rekka markerte seg bra i en fullsatt rink. Det koster hver enkelt noen tusenlapper å stille opp. (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.