tirsdag, 23 januar 2018 19:43

Det ble livlig i skauen!

Skrevet av
Det ble livlig i skauen! Foto: Rasmus Lindberg

Barnas Turlag Ringerike feiret søndag DNT sin 150 årsdag. Dette ble markert med en stor utebursdag på Ringkollen og samkjørt med vinteres store "Kom deg ut dag".

turlag2
Foto: Rasmus Lindberg

Hele 250 små og store tok veien til stadionområdet på Ringkollen denne dagen. Her ble det fartsfylt skilek, aking og masse lek. Det var natursti, skicross løype, samkjøring med stav og kuleløype mye mer.

Ved teltet til DNT Ringerike var det rigget griller og bålpanner hvor det ble pølsegrilling til lunsj. Barna fikk også poppet popcorn på bålpanna, noe som smakte godt. Været var helt supert på bursdagen med -6 grader og til tider blå himmel. Det ble en meget vellykket skidag. Dagen ble arrangert i samarbeid med Skiforeningen som sto for oppkjørte løyper og utstyr til løypene. Et samarbeid Barnas Turlag Ringerike setter stor pris på og som gjør at denne dagen er mulig å gjennomføre.

Barnas Turlag Ringerike er en undergruppe av DNT Ringerike. BT arrangerer turer for barn i alderen 0-12 år. Nå i mars skal det arrangeres både eventyrstund ved Kolltjern på Ringkollen og hundekjøring på Tosseviksetra. Videre utover året blir det orienteringstur, tur til Gampefossen og på guidet gruvevandring. Detaljer om program kan man få ved å følge Barnas Turlag Ringerike på Facebook. Hele 13 spennende turer står på programmet i 2018.

turlag3
Foto: Rasmus Lindberg

 

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa