JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 501
søndag, 26 juli 2015 20:15

Strømmen sendte HBK til tabellbunnen med 3-1 seier

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Her gjør Steinar Strømnes hos Strømmen den første scoringen. 0-1 Her gjør Steinar Strømnes hos Strømmen den første scoringen. 0-1 Foto: Frank Tverran

Utgangspunktet var  seks poeng avstand opp opp til 12. plass som gir fornyet kontrakt i 1. divisjon. I tillegg er klubbens økonomiske situasjon svært vanskelig. Bare seier var godt nok – både på banen og tribunen var nervene i høyspenn da høstsesongen ble blåst i gang på AKA Arena. Det endte med tap. Hønefoss er enda nærmere nedrykk.

Smalt i tverrliggeren – så gikk det meste galt for HBK
 I starten så det ut som Strømmen skulle feste grep på kampen. HBK kontret og Manè sendte ballen inn i feltet der Hæsted knallet ballen i tverrliggeren på direkten. Seks minuttervar da spilt.
Ti minutter etter stupheadet Beugre like utenfor etter innlegg fra høyre.
Strømmens førtse farlighet fulgte like etter da eh HBK-spiller reddet på målstreken.
Midtveis i omgangen headet bortelagets Steinar Strømnes inn 1-0 etter corner. I det 33. minuttet blåste dommer Eskås en tvilsom straffe for bortelaget. HBK protesterte kraftig og Hamutenya kranglet på seg et gult kort. Straffen satte Mustapha Achrifi sikkert i nettet.
2-0 til til bortelaget etter en relativt innholdsrik 1. omgang. Der HBK pådro seg tre gule kort.

Strømmen fikk enda en straffe
Bare sekunder etter sidebytte holdt Hamutenya igjen Strømmens Ulrik Berglann slik at trøya nesten raknet. Achrifi satte inn sitt andre straffespark for dagen.
Et kvarter senere reduserte Beugre etter en markkryper fra 16-meteren. HBK var nær redusering da ballen for andre gang traff tverrligger ti minutter før slutt. Resten av kampen ble en tam affære der lite skjedde.

Nå ser det stygt ut
Den mest optimistiske HBK-fansen må fortsette å bite negler. Fredrikstad på 12. plass tapte også. Dermed er det fortsatt seks poeng opp til sikker plass. Vi tror Hønefoss rykker ned. Det gjør nok de fleste av de 1242 som hadde billett til kampen også.
Dommer Espen Eskås fra Bekkelaget hadde en dårlig dag på jobben.

HBK stilte slik fra start:
Mål: Łukasz Jarosiński
Forsva: Miguel Hamutenya, Aleksander Solli, Thomas Bråthen og Alexander Groven
Midtbane: Morten Hæstad, Christian Aas, Andrija Kaludjerović og Ibrahima Dramè
Angrep: Kevin Beugre og Malick Manè

Bytter HBK:
45. min: Ut Dramè, inn Ole Petter Berget
76. min: Ut  Kaludjerović, inn Martin Thomassen

Kort tildelt HBK:
14. min: Gult Dramè
33. min. Hameutenya
44. min: Gult Hæstad

Sist redigert søndag, 26 juli 2015 20:28