torsdag, 11 januar 2018 23:03

Vitne avhørt om observasjon av bil i Brumunddal

Politiet i Brumunddal bruker snøscooter for å ta seg fram i søkeområdet. Ifølge politiet har de ikke funnet nye spor, og ingen er mistenkt etter at Janne Jemtland forsvant i romjulen. Politiet i Brumunddal bruker snøscooter for å ta seg fram i søkeområdet. Ifølge politiet har de ikke funnet nye spor, og ingen er mistenkt etter at Janne Jemtland forsvant i romjulen. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Et vitne har kontaktet politiet om observasjon av en bil i Brumunddal den dagen Janne Jemtland forsvant, skriver Hamar Arbeiderblad.

Politiet har mottatt over 200 tips i forsvinningssaken i Brumunddal. Ett av dem skal dreie seg om en observert bil, skriver avisen.

Vitnet skal selv ha meldt fra til politiet og deretter blitt avhørt om dette.

Dette kan være en årsak til at politiet har flyttet ressurser tilbake til området rundt boligen til savnede Janne Jemtand og innover mot Veldre sag.

Torsdag lette 27 personer fra Sivilforsvaret samt politi på snøscootere i området etter spor i terrenget.

Janne Jemtland er ikke sett siden natt til 29. desember. To blodspor funnet omtrent en mil fra boligen hennes fremstår som de eneste konkrete sporene etter den savnede 36-åringen. Politiet definerer forsvinningen som en kriminalsak, men sier at de holder alle muligheter åpne for hva som har skjedd med Jemtland. Ingen personer er siktet i saken.

Sist redigert torsdag, 11 januar 2018 23:06

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa