lørdag, 06 januar 2018 21:52

Panthers vant - til sluttt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Söderberg: 5-3 Söderberg: 5-3 Foto: Frank Tverran

Det sies at gode lag alltid gjør det best mot slutten. Men maken til treg start skal du lete lenge etter!

Først 5 minutter ut i andre periode våknet hjemmelaget. Da var stillingen 0-3 til Grüner! Men det var også det Grüner fikk.

Sakte men sikkert jobbet Ringerike Panthers seg ut av en rotete spillestil og fikk etter hvert litt struktur på spillet sitt. Men det var allikevel langt fra det beste spillet vi har sett. Normalt vil Panthers møte angrep på midtbanen, ta pucken og snu spillet andre veien. Dette så vi ikke mye av. Grüner slapp altfor lett gjennom og inn mot Lindbom som ofte ble alene. Backene til Ringerike greide i beste fall å forstyrre Grüners angrep.

Men selv ettter at Ringerike Panthers begynte å score, måtte de jobbe hardt og hakkete. Dette spillet kan de ikke fortsette med når de møter topplagene Comet og Narvik.

Men når det er sagt, så er det bare de aller beste lagene som greier å snu 0-3 til 7-3. En fantastisk opphenting det står respekt av!

Ringerike fikk dessuten kun 2 utvisninger a 2 minutter - Fuglesang for en tripping i første periode og Bjørnstad for en slashing i siste periode.

Beste Panthers-gutt ble Joachim Jensen som scoret 3. Engesveen, Svensson, Söderberg og Andresen lagde de 4 øvrige, det siste fra Andresen ble klokket inn på 19.59, ett sekund før slutt!

319 tilskuere så matchen.

svensson 4 3
Svensson: 4-3 (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa