torsdag, 12 oktober 2017 15:55

God start for Rusta i Hønefoss

Skrevet av
Norgessjefen, Erlend Kramer, er overrasket over den store interessen for lavpriskjeden i Hønefoss og kan melde om at antall handlende kunder er langt over forventning. Norgessjefen, Erlend Kramer, er overrasket over den store interessen for lavpriskjeden i Hønefoss og kan melde om at antall handlende kunder er langt over forventning. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Halvannet år etter at Rusta flyttet inn på Hvervenmoen kan den svenske varehuskjeden melde om at antall handlende er langt over forventning.

Siden åpningen av Rusta-varehuset i Hønefoss april 2016, har varehuset opplevd stigende interesse i lokalområdet, samt en økning av lojale kunder. Til sammen har 1 av 2 hønefossinger handlet på Rusta siden åpning. Langt over forventning, sier norgessjefen selv.

– Vi visste at det var stor interesse for lavpriskategorien i Hønefoss, men at den var så stor var det ingen som forventet. Vi er veldig glad og stolt over jobben som er lagt ned, og er klare for å jobbe minst like hardt for å fortsette suksessen, sier norgessjef, Erlend Kramer.

Ser lyst på fremtiden

Rusta tilbyr kundene nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Norgessjefen gleder seg stort til fortsettelsen, spesielt nå som 550 julevarer er på vei inn i hyllene.

– Vi merker tydelig at julesesongen nærmer seg. Både når det gjelder besøkstallene og interessen rundt belysning og dekorasjoner, forteller Kramer.

Med sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon kan varehuskjeden holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet. Rusta har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp innendørs og utendørs.

Norgeslanseringen av Rusta har gått så bra at de til nå 20 varehusene skal øke til hele 25 innen sommeren 2018. I løpet av første halvår av 2018 åpner Rusta nye varehus i Hamar, Lyngdal, Stord, Arendal, Haugesund, og Fredrikstad.

Lanserer kundeklubb

Mens det stadig dukker opp nye Rusta-varehus andre steder i Norge, håper norgessjefen på enda flere lojale kunder når de nå lanserer sin kundeklubb. Fra og med 11. oktober kan handleglade hønefossinger bli med i Club Rusta, hvor man får medlemstilbud, 365-dagers åpent kjøp, og tilgang på all kjøpehistorikk på ett og samme sted. For de mest ivrige kundene får man også forhåndsinformasjon om nye produkter og kampanjer.

–  Å bli medlem i Club Rusta er kostnadsfritt og helt digitalt. Det er mange kunder som besøker oss på Hvervenmoen, og da er det gledelig å kunne gi flere og bedre tilbud desto oftere man handler hos oss, avslutter norgessjefen.

I november i fjor ble Club Rusta lansert i Sverige og er allerede en braksuksess med rundt 1,3 millioner medlemmer. 

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa