JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 500

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Thomas Lystad rydder opp litt bak Vikingsburet Thomas Lystad rydder opp litt bak Vikingsburet Foto: Frank Tverran

Det ble en festforestilling uten like i Schjongshallen da hjemmelaget Ringerike Panthers ydmyket Tønsberg Vikings. Se alle bildene ->

Vi vet selfølgelig lite om hjemmelagets egen styrke etter bare en spilt match mot ett lag. Tønsberg skal være gode, men ikke like gode som før konkursen som gjorde at de måtte ned en divisjon i den siste sesongen.

Ringerike Panthers spilte solid hockey med sikre framoverettede pasninger hvor det meste så ut til å stemme. Backene gjorde også en bra jobb og fikk vristet fra Tønsberg det meste. De ytterst få gangene det var litt fare på ferde, stoppet goalie Emil Lindbom ethvert forsøk på scoring.

Joachim Engesveen, som kom tilbake etter "sommerferie" på Lillehammer, åpnet ballet midt i første periode med en soloscoring (1-0). Da det var drøye 3 minutter igjen av perioden, var Panthers i overtall og benyttet sjansen til å øke forspranget. Michael Söderberg satte pucken i nettet assistert av Dennis Ryttar og Amund Nyland (2-0).

I begynnelsen av andre periode førte hjemmelaget an, men scoringer ble det ikke. Etter 8 minutter uten resultater, tok Tønsberg Vikings timeout. Det hjalp ikke andre enn Panthers. Nikolai Dalen stakk plutselig av gårde helt på egen hånd og banket pucken inn i nettet mens laget var i undertall (3-0). Vill jubel i hallen, som nå for alvor begynte å lukte på tre poeng til hjemmelaget.

Men perioden var ikke slutt ennå. Fem minutter før sirenen gikk, scorte backen Kristian Kristensen assistert av Mikael Hansson og Joachim Jensen (4-0).

Tredje periode var bare 24 sekunder gammel, da Dennis Ryttar assistert av Amund Nyland satte den siste spikeren i kista til Tønsberg Vikings (5-0). Artig når backene får score. Gjestene ga aldri opp til tross for motgangen, men det sliter helt klart på innsatsviljen å ligge så mye under som de gjorde i tredje periode.

Det var godt med tilskuere, ca 450 besøkende fikk bra underholdning. Ringerike Panthers hadde 32 skudd mot mål, mens Tønsberg Vikings hadde 21. Dagens Panthers-spiller ble Michael Söderberg.

De andre matchene i 1. divisjon endte slik: Gjøvik-Comet: 0-5, Narvik-Hasle Løren: 10-2 og Grüner-Furuset: 3-2.

Neste hjemmekamp er mot Grüner onsdag den 11. oktober kl 19.00.

panthers 1 0 engesveen
Joachim Engesveen (25) 1-0 (Foto: Frank Tverran)

panthers 2 0 soderberg
Michael Söderberg (72) signerte dette langskuddet 2-0  (Foto: Frank Tverran)

panthers 3 0 dalen
Nikolai Dalen (91) fikk tak i pucken og stakk av gårde mens laget hans var i undertall. 3-0 (Foto: Frank Tverran)

panthers 4 0 kristensen
Kristian Kristensen (19) skrått fra siden 4-0 (Foto: Frank Tverran)

panthers 5 0 ryttar
Dennis Ryttar (52) stuper inn og gir gjestene en sjokkåpning på 3.periode. 5-0 (Foto: Frank Tverran)

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.