tirsdag, 19 september 2017 12:43

En ny type nettavis

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

News2post er en nettavis som fokuserer på å grave fram de beste nyhetene fra hele landet. Mange aviser fokuserer som regel på ett område, men denne avisen vil gjerne fortelle hva som skjer landet rundt.


Kanskje bor du i utlandet, og ønsker å lese nyheter hjemmefra? På denne måten vil du kunne henge med under neste Skype-samtale med vennene dine. Her kan du se noen eksempler på temanyheter.

Stjernene

Her vil du kunne lese om dine favorittkjendiser, hva de gjør om dagen og det aller ferskeste sladderet. Visste du for eksempel at A-ha legger ut på nok en verdensturné neste sommer? Eller at Kygo har sluppet en ny låt, og holdt konsert under Stavernfestivalen? Her får du også lese litt snadder om våre egne Biebere, nemlig Marcus & Martinus!

Sport

Om du heller mer mot sport, vil du også kunne få lese om hvordan det går med våre damer i forkant av EM i kvinnefotball, samt siste nytt i Eliteserien der Rosenborg fortsatt ligger på topp. I fjor tok Rosenborg «The Double» – de vant Eliteserien samt at de ble cupmestere. Dette gjorde de også året før, og til sammen har de tatt dobbel seier hele ni ganger. Det er mer enn noen andre fotballag i Norge. Det blir spennende å se om de greier dette i år også. Du får også lese siste nytt om Tour de France og hvordan det går med vår kjære Alexander Kristoff i de siste etappene, samt hva vi kan vente oss av de kommende etappene.

Siste nytt

Tesla vurderer å bygge en hurtigladestasjon på Rygge, og denne blir eventuelt verdens største med hele 40 ladepunkter. Dette bygger opp under Østfolds mål om å bli en fossilfri region innen 2030.
Nå i disse valgtider spekuleres det om hvem som skal ta over ledertrøya dersom Støhre gir seg som Aps partileder etter valget. Nestleder Trond Giske har uttalt at dette ikke er noe han ønsker, og han fokuserer heller på å få gjennomslag for sine hjertesaker.

Så gjenstår det å se hvordan interessen for å lese news2post.no blir.

green points

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa