torsdag, 04 mai 2017 10:23

Hønefossing gjør det bra i biltrail

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Hønefossing gjør det bra i biltrail Foto: Geir Kveldstad

Thomas Løvskogen har åpnet sterkt denne sesongen og etter Norgescupens to første runder ligger han på delt andreplass bare ett poeng bak lederen.

-Det møtte oss snø når vi kom ned til Brokeladsheia fredag, sier Thomas.
-Lørdag kjørte jeg veldig bra, bilen fungerte veldig bra. Det var det største startfeltet i biltrial på mange år, bare i min klasse var det 13 startende biler. Det var veldig vanskelige baner og det var mange førere og biler som slet i de tøffe banene, det var mange som kjørte i stykker bilen.

Men du greide deg bra?

-For min del hadde jeg ingen tekniske problemer på lørdag. Da endte jeg på 2. plass med 147 prikker, kun 1 prikk fra delt førsteplass. 3. plassen hadde til sammenligning over 430 prikker.

Hva får du prikker for?

-Alle starter på null prikker, så får man prikker i forskjellig gradering etter hva slags feil man gjør. Du får f.eks. 5 prikker for å rygge og 50 prikker for ikke å gjennomføre en port.

Og hvordan gikk det på dag 2?

-Søndag åpnet første banen veldig dårlig, etter port 2 knakk alle hjulboltene av og jeg mistet hjulet mitt i et stort gjørmehull og det tok ca.45 minutter å få bilen ned i depotet.
Men med det supere teamet jeg hadde med meg, som var Richard Storholt, Preben Skaarud, Kristoffer Gammelseter og Andreas Simonsen, så var bilen raskt i orden igjen.
Utover søndagen gikk det bare bedre og bedre, men jeg hadde allerede dratt på meg 100 prikker fra første banen, avslutter Thomas.

De neste 2 rundene går i Trondheim 3. og 4. juni.

Sist redigert torsdag, 04 mai 2017 10:29
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa