×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 500
mandag, 27 mars 2017 20:15

Smadret bestefars bil inn i et tre

Bergingsmannskapene måtte ty til sag for å komme fram til bilen. Bergingsmannskapene måtte ty til sag for å komme fram til bilen. Foto: Rasmus Lindberg

En mann i tidlig 20-årene fra Jaren kjørte bestefars nyinnkjøpte bil inn i et tre på E16 mandag ettermiddag. Mannen kom uskadet fra hendelsen.

tilskogs2
Her endte bilen (Dronefoto: Rasmus Lindberg)

Rett for klokken 17:00 mandag kjørte mann i 20-årene av veien på E16 om lag en kilometer inn i Jevnaker kommune. Bilen kjørte vestover.  Alle nødetater rykket ut, men politiet kunne tidlig opplyse at mannen kom uskadet fra utforkjøringen.

-Mannen er ikke skadet, men er anmeldt for uaktsom kjøring. Vi har opprettet sak, kunne Torstein Gustad fra politiet i Nordre Buskerud opplyse.

Sjåføren har forklart at han svingte unna et rådyr som løp over veibanen. Bilen, en nyinnkjøpt Subaru Forester fikk massive skader i fronten. Mannen i 20-årene lånte bilen av sin bestefar.

Høy fart

Politiet ville ikke si noe om hastigheten, men etter sporene å dømme har bilen hatt høy fart da sjåføren kjørte av veien. Fra stedet bilen kjørte ut til den møtte treet, er det ca 140 meter.

Det er tydelig å lese fra sporene at sjåføren svingte unna en klynge små grantrær før det det gikk rett til skogs. Videre kjørte bilen over en dump og hoppet noen meter før den traff et furutre, ca 140 meter fra der bilen kjørte av veien. Bark fra furua ble kastet elleve meter foran treet etter sammenstøtet.

Bergingsmannskapene måtte fjerne en del småkratt før bilen kunne berges.

Siden bilen var langt utenfor kjørebanen førte ikke utforkjøringen til store trafikale utfordringer.

tilskogs3
Foto: Rasmus Lindberg

Sist redigert mandag, 27 mars 2017 20:23

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa