fredag, 17 mars 2017 12:24

Opererer øyelokk i Hønefoss

Skrevet av

Nå kan du få utført privat øyelokkoperasjon på Hvervenkastet. Har du ekstremt tunge øyelokk, kan du få utført operasjon på det offentliges bekostning. Men svært mange ønsker å få gjort noe før det kommer så langt.

- Vi ser frem til å kunne tilby kvinner og menn øyelokk-kirurgi. Vi vet at behovet er stort og at mange ønsker denne type operasjon, sier Ringeriks-legen Gary Kandela. Han er medisinsk ansvarlig ved Pure Skin Medical.

Operasjonene utføres av plastikkirurg Alexander Vigen.

Vigen jobber til daglig som overlege PhD i plastikk-kirurgi på Ahus og har doktorgrad fra Institutt for kreftforskning og molekylærmedisin fra NTNU i Trondheim.

- Klinikken har en særdeles god utstyrspark - med aller siste nytt innen medisinske lasere. Jeg ser frem til et godt samarbeid, hvor vi kan tilby både kirurgi og laserbehandling for øyelokk. Erfaringsmessig vil de fleste ha behov for operasjon for øvre øyelokk, mens et mindretall får behandling med laser, sier Vigen. For nedre øyelokk og andre tilstander har laserbehandlinger inntatt en større rolle.

Han mener klinikken på Hvervenkastet vil hjelpe mange fra blant annet Ringerike, Hallingdal, Hadeland, Modum og Valdres.

- Vi vet av erfaring at mange plages med tunge øyelokk. Noen fordi de ser for dårlig – og det er spesielt sidesynet som rammes. Andre ønsker et mer våkent blikk. Mange vet kanskje ikke om mulighetene som finnes for behandling, sier Vigen.

Vigen har lang erfaring i øyelokksoperasjoner. Han ser frem til å hjelpe pasienter også utenfor Oslo og Akershus.

- Det er få tilbud om øyelokkoperasjoner utført av plastisk kirurger utenfor Oslo. Det er derfor særdeles spennende at vi nå kan tilby det i Hønefoss, avslutter Kandela.

I tillegg til å tilby øyelokkoperasjon, har Pure Skin Medical også et bredt tilbud av laserbehandlinger.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa