torsdag, 16 mars 2017 13:50

Felleskjøpet ruster opp

Skrevet av
Felleskjøpet ruster opp Foto: Frank Tverran

16. mars er en stor dag for Felleskjøpet Agri. Virksomheten reåpnet da fem avdelinger. Hos Felleskjøpet i Hønefoss var det trafikkaos torsdag morgen.

Butikken i Ankersgate hadde fått en merkbar ansiktsløftning og var betydelig mer oversiktelig.

Størst er satsingen Felleskjøpet Stormarked og Landbrukssenter på Kløfta med egne avdelinger for butikk, hage, maskin og verksted. Hagesenteret er en ny satsing i Felleskjøpet Agri.

Felleskjøpet Agri leverte et rekordresultat i 2016 og fortsetter å investere i fremtiden. Et bevis på dette er reåpning av hele fem butikker torsdag 16. mars, med Felleskjøpet Stormarked og Landbrukssenter på Kløfta som virksomhetens hittil største avdeling i Norge. De andre reåpningene er i Hønefoss, Ålesund, Åndalsnes og på Elnesvågen.

Felleskjøpet Agri kan vise til solid vekst i både kundebesøk og resultat de siste fem årene. Antallet forbrukere som legger turen innom Felleskjøpet både fysisk og digitalt øker, noe som gjenspeiler seg i satsingen som nå gjøres.

– Alle butikkene som reåpner i dag har et nytt butikkonsept med ny planløsning og oversiktlig vareplassering. Vi moderniserer og legger til rette for nye kundebehov. Felleskjøpet har unik erfaring og kompetanse innenfor alt fra såfrø, utstyr og fôr til kjæledyr og gjerdestolper, til små og store maskiner og utstyr til gårdsdrift og stell av hage og skog. Dette ønsker vi å dele med alle våre kunder. Det skal føles trygt, riktig og effektivt å handle hos oss, sier Eivind Torkildsen, direktør detaljhandel i Felleskjøpet Agri.

– Å kjøpe en ny maskin er en stor investering, og vi vet at kundene vil sette pris på muligheten til å ta og føle på maskinene. Samtidig må vi kunne produktene og vite økonomien i å anskaffe dem, hva det gir av effektivisering og inntjening. Vi utvider også verkstedet til å betjene samtlige maskiner i sortimentet. På denne måten kan vi gi kundene trygghet over tid, avslutter Dahl.

sparkstotting
Foto: Frank Tverran

På ett punkt har ikke Felleskjøpet Agri greid å følge med i tiden. Her er nemlig store sparkstøttinger fortsatt for "Herrer" og små sparkstøttinger for "Damer". Merkelig nok var barnesetet plassert på Herre-sparken.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa