Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
De Jonge åpnet ballet med et knallskudd De Jonge åpnet ballet med et knallskudd Foto: Frank Tverran

Søndag måtte Nidaros legge igjen tonnevis med bartevoks på isen i Schjongshallen. Ringerike Panthers leverte en knusende seier over serievinneren.

En stor forbedring i søndagens match var Ringerikes spillestil. Den forutsigbare og litt kjedelig "pucken i rundvantet" var i stor grad erstattet av et angrepsspill direkte mot målet. Mange flotte og presiste direktepasninger i dag. Og denne stilen behersket Panthers godt.

Etter 2 perioder ledet Ringerike Panthers 2-0. I første periode scorte De Jonge og i andre periode Fosse.

nidaros2b
Keeper er fullstendig utspilt og Fosse lar seg ikke be to ganger (Foto: Frank Tverran)

Tredje periode var godt i gang da Nikkilä reduserte til 2-1. Men da tok det nøyaktig 55 sekunder før Hopen la på til 3-1 og Ringrike beholdt forspranget.

nidaros2c
Hopen overrasket fra venstre med et skudd fra skrå vinkel (Foto: Frank Tverran)

Spenningen var til å føle og ta på da Bertelsen reduserte til 3-2 bare 2,5 minutter før full tid.

45 sekunder før slutt tok Nidaros tapertimeout og satte keeper på sidelinja. Men Scott Hagen fikk tak i pucken og vippet den elegant over trønderforsvaret og fastsatte sluttresultatet til 4-2 - 28 sekunder før full tid. Vill applaus i Schjonshallen hvor 374 tilskuere hadde funnet veien.

Kristoffer Melin fikk en skikkelig trøkk og måtte til sykehus etter matchen for en sjekk. Et leddbånd røk, noe som kan innebære inntil 3 måneders spillepause.

Skuddstatistikken viste 31-26 i Ringerikes favør og straffeminuttene ble 10 til Ringerike og 8 til Nidaros.

nidaros2e
Jubel og lettelse etter at 4-2 var et faktum (Foto: Frank Tverran)

Sist redigert søndag, 19 februar 2017 20:08
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.