Ranger denne artikkelen
(3 Stemmer)
Melin setter 3-2 Melin setter 3-2 Foto: Frank Tverran

Det har ikke blitt mindre spennende etter lørdagens kamper i 1. divisjon ishockey. Det har aldri vært tettere mellom kvalikkandidatene.

Det var Hasle-Løren som besøkte Hønefoss og begge lagene var like ivrige på poeng for å hevde seg i kvaliken. Matchen begynte i et forrykende tempo og Ringerike Panthers scorte allerede etter 50 sekunder ved Albert (Assist: De Jonge og Moen) Allerede på 7:28 scorte Albert igjen (Assist: Bjørnstad). Til første pausen stor det 2-0 og publikum senket skuldrene noen centimeter.

Men det hadde nok Panthersgutta også gjort, for andre periode startet i et mye lavere tempo enn det vi hadde sett i første. Denne muligheten lot ikke Hasle-Løren gå forbi seg og etter snaue 1,5 minutter hadde de redusert til 2-1. Og ca 7 minutter senere utlignet de til 2-2. Omtrent midt i andre periode scorte Melin (Assist Hagen og Westman) og før tredje periode sto det 3-2.

I tredje periode var farten igjen på topp, men det var nok noen som begynte å bli slitne. Abrasins scorte to ganger for Hasle-Løren og dermed sto det lenge 3-4. Heldigvis var Engesveen frampå og utlignet til 4-4. Assist var ved Ryttar. Dette ble sluttresultatet etter ordinær tid og matchen gikk til spillforlengelse og sudden.

Tilleggstiden ga ingen resultater og det ble straffekonk. Denne avgjorde Engesveen i andre runde og dermed ble det 2 poeng på hjemmelaget og 1 til Hasle-Løren.

Det var ca 400 tilskuere i hallen. Hvor jevnt det er mellom disse to lagene, viser også skuddstatistikken med 30 til Ringerike og 29 til Hasle-Løren. Og begge lagene hadde 10 straffeminutter.