Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Joachim Engesveen utligner Joachim Engesveen utligner Foto: Frank Tverran

Bergen stakk av gårde med alle poengene rett foran nesa på 545 tilskuere i Schjongshallen lørdag. Tilbudet om gratis inngang hadde tydelig virkning på besøkstallet.

Første periode bar preg av et Ringerike Panthrs som lå langt nede på egen halvdel mesteparten av tiden. Dette resulterte i at Bergen tok ledelsen etter drøye 4 minutter - en ledelse de holdt helt til Johansen snublet i sine egne bein, Panthers snappet pucken og Engesveen utlignet i mindretall. Da var andre periode godt i gang.

Ringerike Panthers fikk opp farten i andre periode og kom seg noe høyere opp på banen, men uten at de fikk til avslutningene sine. Litt uflaks hadde de også da det var nære på mange ganger.

Både tempo og temperatur økte mot slutten av matchen. Bergen økte til 1-2 bare 2,5 minutter før full tid og selv om Bergen fikk en utvisning helt mot slutten, hjalp ikke dette stort. 5 sekunder ble litt for liten tid, selv for Ringerike Panthers.

Skuddstatistikken viste 22-12 i Bergens favør og selv om det var en del langskudd i hytt og pine, viste dette et aktivt lag som ville mye. Det nytter ikke å forsvare seg fram til kvalik.

Bergens nyanskaffelse, Erik Follestad Johansen, scorte det første målet for Bergen, men det var også han som klønte det til så det ble et mål andre veien. Ikke mange GET-takter å se der lenger, så den smule bekymring dette hadde påført hjemmefansen i forkant, ble blåst vekk.

Keeper Emil Lindbom ble kåret til beste Panthersspiller og Benjamin Byrkjeland til Bergens beste spiller.

Hasle/Løren gjorde jobben sin og slo Moss, så nå er de bare ett poeng under Panthers.

Søndagens jobb for Panthers, blir å sikre seg viktige poeng mot Bergen. Matchen begynner klokka 15.00. VM-finalen i håndball begynner ikke før 17.30, så du rekker fint begge deler.

puch
Bra det er plast mellom pucken og fotografen (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.