lørdag, 21 januar 2017 20:47

Panthers vant lørdag, men spenningen er snart uholdbar

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Panthers vant lørdag, men spenningen er snart uholdbar Foto: Frank Tverran

Da Ringerike Panthers hadde besøk av Furuset lørdag ettermiddag, vant Panthers som forventet. Det går nå mot en sluttspurt i kampen om kvalikplassene som du aldri har opplevd maken til!

Dette var en match med mye "fram og tilbake" og da Panthers tok ledelsen ganske tidlig, ble mye av spenningen borte.

Men gutta gjorde en skikelig jobb hvor De Jonge scoret 2 og Melin og Hagen ett hver. Og Lindbom var ikke i humør til å dele ut noen trøstemål, så sluttresultatet ble 4-0.

Fortsatt er det plass til mange flere enn de 303 som møtte opp for å se matchen.

Det ser nå ut til at det er 3 lag som stikker seg ut i toppen av tabellen. Det er Nidaros, Ringerike og Hasle/Løren. Selv om Ringerike godt kan ta poeng fra Nidaros, kan vi inntil videre se på Hasle/løren som den viktigste konkurrenten om kvalikplass.

Neste helg får vi Bergen på besøk i Schjongshallen både lørdag og søndag. Bergen begynte sesongen veldig bra, men har nå tapt de tre siste matchene. Før det, greide de så vidt å slå tabelljumbo Moss i to matcher.

Neste uke spiller Hasle/Løren mot Moss. Dette bør bli to strake til Hasle/Løren og derfor er det svært viktig at Ringerike Panthers ordner 6 poeng mot Bergen neste helg.

Topp-oppgjør!
Så kommer det to toppkamper. Da er det rivalene Phanters og Hasle/Løren som møter hverandre. Dette blir garantert det friskeste du får se av ishockey denne sesongen. Dette ligger an til å bli en kvalikthriller av de sjeldne. Og disse matchene er før noen av lagene har møtt Nidaros. Så de poengene lagene ikke tar når de møter hverandre, må de ta mot Nidaros.

Joker i ermet
Hasle/Løren kan bli avhengig av å slå Nidaros for å frarøve Panthers kvalikplassen. Men det er ikke Panthers avhengig av, fordi avstanden til Nidaros er helt uten betydning. Men går det dårlig mot Hasle/Løren, kan det bli viktig nok å høste poeng hos Nidaros også!


Ringerike Panthers har igjen å møte disse:

Bergen (28.1 hjemme)
Bergen (29.1 hjemme)
Hasle/Løren (1.2 borte) TOPPOPPGJØR!
Hasle/Løren (4.2 hjemme) TOPPOPPGJØR!
Nidaros (18.2 hjemme)
Nidaros (19.2 hjemme)
Moss (22.2 borte)
Moss (25.2 hjemme)

Kan det bli mer spennende?

hockey2
Sorry, men buret var stengt på lørdag! (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa