lørdag, 07 januar 2017 18:50

Reama 1000 satser på lokale leverandører

Skrevet av

REMA 1000 ønsker større variasjon i butikkene og flere lokale leverandører. - For å få til det, må vi velge bort noe, og da kan det være at kjente internasjonale merkevarer enkelte ganger må vike plassen for eksempel Tøyen Cola – som allerede er en suksess i Oslo. Unike merkevarer fra mindre, lokale leverandører skal gi kundene flere valgmuligheter, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør for kategori og innkjøp i REMA 1000.

Unike merkevarer

Tilbudet i dagens dagligvaremarked er i stor grad begrenset til produkter fra et fåtall store leverandører. Det ønsker REMA 1000 å endre ved å rydde plass til mindre, lokale leverandører.

- Resultatet vil bli et mer spennende utvalg av unike og egne merkevarer, i tillegg til kjente og kjære produkter, sier Lindberg.

I drikkekategorien rydder REMA 1000 plass til leverandører som Tøyen Cola, Sagene Bryggeri og Kolonihagen. Lokale leverandører som Aas i Drammen, Hansa i Bergen og Mack i Tromsø beholdes i lokalmarkedene. Grans Bryggeri i Sandfjord vil utvikle nye produkter og vil være å finne i REMA 1000-butikker over hele landet.

Sukkerfritt fremfor sukkerholdig drikke

I tillegg vil REMA 1000 gjøre det enklere for kundene å ta gode valg når sukkerfritt skal prioriteres fremfor sukkerholdig drikke. Dette innebærer at sortimentet vil endres noe og Lindberg trekker frem at REMA 1000 nå har muligheten til å oppfordre folk til å velge litt sunnere, hver dag.

- REMA 1000 heier på variasjon, de lokale forskjellene og alle de lokale leverandørene som leverer produkter i verdensklasse til våre butikker. Å tilby lokalproduserte varer med spesiell tilknytning til det enkelte lokalsamfunn gir verdi til både kunde, butikk og produsent, sier Lindberg.

Sist redigert lørdag, 07 januar 2017 18:54
Mer i denne kategorien « Årets første snø Ingen skilt »

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa