onsdag, 26 oktober 2016 14:42

Hanne Høne Veikåker blir TV-bonde

Skrevet av
Veikåker gård fra 1789 Veikåker gård fra 1789 Foto: Frank Tverran

Ti bønder fra hele Norge skal konkurrere i bondekunnskap og ferdigheter. De skal håndtere både maskiner og dyr, økonomi og mekanikk i nervepirrende konkurranser. Felles for de ti er at alle brenner for sitt yrke og er stolte av at de er med på å skaffe mat til bordet vårt hver eneste dag - og alle har de sterkt konkurranseinstinkt.

I løpet av åtte episoder skal bøndene konkurrere både i lag- og individuelle konkurranser. Her må de vise at de mestrer alt fra å manøvrere tunge maskiner til å vise ferdigheter i å håndtere dyr. De vil bli utfordret i kunnskap og de må løse kompliserte tekniske utfordringer.

Hvert program består av fire konkurranser. To lagkonkurranser, en individuell konkurranse og en duell mellom de to som gjør det dårligst. Vinnerlaget fra den første konkurransen vinner en fordel til den andre lagkonkurransen. Laget som taper denne lagkonkurransen må ut i en individuell konkurranse hvor de kjemper mot hverandre for å unngå å havne i duell.
Taperen i duellen må reise hjem og til sist står det kun en igjen; superbonden.

Programleder er Heidi Marie Vestrheim. Heidi Marie kommer fra Øystese i Hordaland.

Heidi Marie er en profilert musiker og programleder som i den siste tiden har vært programleder i serien Ut Av Skapet på NRK1.

Så blir det spennende å se hvor lenge Hanne Høne fra Krøderen henger med.
Premiere NRK1 torsdag 27.10 kl 19.45

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa