Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ringerike Panthers slo tabelleder Grüner Foto: Frank Tverran

Selv om det også i denne matchen bare ble 2 poeng til Ringerike Panthers, leverte de spill av klasse.

Nå ble det spilt hockey fra start og selv om det dabbet litt av i siste halvdel av første periode, var spillet stort sett bra. Grüner sleit med å komme igjennom forsvaret til Panthers og ble stadig presset bakover.

Grüner scoret det første målet ved Herman Sagfossen og lagene gikk til første pause på stillingen 0-1.

Tre minutter ut i andre periode utlignet Martin Scott Hagen etter at Grüner fikk en mann i utvisningsboksen. Assist var ved Westman. 1-1 ble også resultatet etter andre periode.

I tredje periode scorte Dennis Ryttar med assist fra Hagen og Persson. Vi så en mulig 3-poenger innen rekkevidde, men så utlignet Grüner drøye 2 minutter før full tid.

Dermed gikk kampen til ekstraomgang uten at dette førte til noe. Straffekonkurransen ble vunnet av Ringerike Panthers, hvor lagkaptein Kristoffer Melin scorte det avgjørende målet.

Etter 5 spilte kamper har Ringerike Panthers ennå til gode å få null poeng. Men ambisjonsnivået tilsier heller ikke at de skal ha null poeng. Tvert i mot må de begynne å vinne kampene sine innenfor ordinær tid, slik at de kan få 3 poeng i stedet for 2.

Onsdagens kamp ga oss fornyet tillit til at Ringerike Panthers kan nå helt opp.

Grüner hadde i perioder problemer med sinnemestring og fikk hele 50 straffeminutter mot Panthers 10. Ringerike hadde 35 skudd på mål og Grüner hadde 29. Ringerikskeeper Emil Lindbom hadde en redningsprosent på 93%.

284 tilskuere så kampen. Høstferie får ta litt av skylden for det svake publikumstallet.