Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ringerike Panthers vant i serieåpningen Foto: Oda Nyborg

Ringerike Panthers gikk lørdag til sin første seriekamp i sesongen. Motstander er Narvik med kamper både lørdag og søndag. Lørdag var det Ringerike som tok alle poengene.

Lørdagens match startet med full pinne hvor lagene valgte å "kjenne" på hverandre og å måle styrke. Det resulterte i flere straffer enn scoringer og etter første periode stod det 0-0. Men da hadde Narvik 2 utvisniger for røft spill, mens Ringerike hadde 1.

I andre periode begynner det å skje ting. Etter ca 5 minutter scorer Ringerike ved Engesveen. Assist var ved Melin og Persson. Tre minutter senere får Narvik en utvisning og Ringerike legger på til 0-2. Melin sto for scoringen og assist var ved Scott-Hagen og Persson.
Spillet hardner til og Narvik utligner; først 1-2 og deretter 2-2 bare 2 minutter senere. Begge scoringene var ved Nordlund. Dermed hadde begge lagene scoret en gang med fulle lag og en gang i powerplay.

Pause på 2-2 gir løfter om en spennende tredje periode på Nordkraft Arena.

Tredje periode er i gang. Etter tre minutter får Narvik en mann i boksen for hooking og Ringerike lar seg ikke be to ganger. Scott-Hagen trengte bare 20 sekunder på å score. Assist ved Melin og Moen. 2-3.

Så koker det litt for Narvik som får 2 minutter for usportslig. Etter dette roer det seg noe og Narvik tar timeout med 6 minutter igjen å spille.

På slutten tar Narvik ut keeper og Scott-Hagen setter pucken i åpen kasse! Assist ved Melin. Sluttresultat: 2-4.

Selv om Melin har en finger med i det meste, viser dette en lovende bredde i år også; mange i laget er gode.

Ringerike Panthers vant helt fortjent da de var det beste laget i dag. Selv om de måtte ta en del utvisninger, spilte de best 5 mot 5.

Ringerike hadde 34 skudd og Narvik hadde 31. Ringerike hadde 20 straffeminutter og Narvik hadde 41. Panther-goaly Lindbom reddet 94%.