tirsdag, 20 september 2016 09:19

Legofestival på Teknisk Museum

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Mellom lørdag 24. september og søndag 16. oktober kan store og små boltre seg i tonnevis med lego. Planlegg høstferien allerede nå! Reiseveien fra Hønefoss er enkel!

Bli inspirert av dataspilluniverset i Game On 2.0 og bygg en spillfigur! Du kan også bygge din fineste arkitektoniske fremtidsvisjon. Alle er velkommen med sin egen lego-drøm!

Lego og Minecraft
Vil du være med å bygge Teknisk museum i Minecraft? Da må du sette av 1. og 2. oktober og/eller 15. og 16. oktober. Sammen med Digitalpedagogene kan du bidra til å bygge verdens kuleste museum.

Lego SENT
Er du over 18 år, kan du oppleved Lego SENT. Se hvordan de analoge legoklossene så å si møter det digitale i Minecraft. Sjekk ut spillifisering, cosplay og spillbar ved Senter for IKT i utdanningen. Og mye mer.

Vitenshow
Trenger du pause fra legobygging? Hver helg og i høstferien i uke 40 kan du se museets store vitenshow!

Vinn flotte byggesett
Under festivalen ser vi gjerne ditt kuleste LEGObygg. Legg ut et bilde på Facebook, twitter eller instagram med taggene #tekniskmuseum #legofestival så kan det hende at det blir liggende på sidene til Teknisk museum.

Hver helg trekker vi også ut vinnere av flotte byggesett! Last opp bilder på SoMe eller legg igjen e-postadressen og mobiltelefonnummeret ditt på museet, så er du med i trekningen.

Praktisk
Den vanlige inngangbilletten til museet gir også adgang til byggeplassen.

Teknisk museum ønsker å nå alle konstruktører. Festivalen er både for store og små: Ta med daten, kjæresten, kona, bestemor, naboen og naboens bestemor til LEGO-festival på Kjelsås. Vi garanterer moro for alle!

Byggetidene

Lørdag og søndag 24. og 25. september: hele dagen mellom klokken 11 og 17

26. september, mandagsstengt

27. til 30. september: mellom klokken 13 og 16

1. – 9. oktober: Hver dag mellom 11 og 17

OBS: mellom 6. og 9. oktober kan du se verdens største lego-skip på museet!

10-14. oktober: Hver dag mellom klokken 13 og 16

OBS: Torsdag 13. oktober er det bygging for alle over 18 år mellom klokken 19 og 23

15. og 16. oktober: 11- 17

Fra Hønefoss kjører du mot Oslo og tar av på Ring 3. Denne følger du helt til du ser skilter for Teknisk Museum. Enklere blir det ikke.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa