fredag, 09 september 2016 10:15

Circle K-stasjon nummer 100

Skrevet av
Paal Arnesen skifter jakke Paal Arnesen skifter jakke Foto: Rasmus Lindberg

- Utrullingen har så langt gått veldig bra. Vi er i rute med omprofileringen og Circle K har blitt godt mottatt av våre kunder. Kundetrafikken og salget er over gjennomsnittet for de stasjonene som har blitt merket om til Circle K, så dette lover veldig bra, sier Norgessjef i Circle K, Thomas Støkken.

circlek4
Her var det gevinster å hente (Foto: Rasmus Lindberg)

Han er stolt over at første milepæl er nådd, og at Circle K-stasjon nr. 100 nå offisielt er åpnet siden den første ble åpnet i Oslo i mai. Rundt 300 stasjoner vil være merket om fra Statoil til Circle K innen april 2017.

Circle K Ringerike er ikke bare stasjon nr. 100, de var også den første Circle K-stasjonen i Buskerud.

Tidligere denne uken avduket og stasjonen nye el-ladere, samt et oppgradert selvvask-anlegg i Circle K-profil.

Stolt stasjonsdriver
Og det er stasjonsdriver på Circle K Ringerike, Paal Arnesen, svært fornøyd med. Han har jobbet på stasjonen i 16 år, og ble forhandler i 2000. Paal kan se tilbake på en rekke gode minner fra Statoil-tiden. Nå gleder han seg til å drive en Circle K-stasjon i friske farger, og lover at alt vil bli som før – bare enda bedre.

Åpningsdagen ble en fest med P4 Roadshow og minikonsert med Atle Pettersen, kjent fra NRK-programmet Beat for Beat. I tillegg til mye folk og gode tilbud hele dagen, ble det smaksopplevelser fra den kjente og lokale pølsemakeren Leiv Vidar og andre leverandører til stasjonen.

- Vi har en lang og stolt historie bak oss, nå starter et nytt kapittel her i Buskerud. Jeg er sikker på at alle Circle K-stasjonene i fylket vil vise seg fra sin beste side i årene som kommer, og gjøre alt for at kundene skal stortrives, sier Thomas Støkken, Norgessjef i Circle K.

I 2010 valgte Statoil å børsnotere sin bensinstasjonsvirksomhet, og i 2012 ble Statoil Fuel og Retail kjøpt opp av det kanadiske selskapet Alimentation Couche-Tard. Som en del av salget ble det avtalt at Statoil-navnet måtte vekk fra stasjonene i Norge og sju andre land i Europa. Innen 2018 vil rundt 11 700 stasjoner i 23 land være ikledd Circle K’s røde, hvite og oransje farger. Den velkjente oransje dråpen er med Circle K-stasjonene, som en det av logoen på drivstoffet miles.

circlek3
Lavtflyvende reklame ble det også (Foto: Rasmus Lindberg)

circlek2
CircleK-staben (Foto: Rasmus Lindberg)

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa