onsdag, 10 august 2016 10:56

Vikings Elite konkurs

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Tønsberg Vikings Tønsberg Vikings Arkivfoto: Frank Tverran

Elitedelen av Tønsberg og Omegns Ishockeyklubb - en av Ringerike Panthers tøffeste konkurrenter i 1. divisjon - har nå meldt oppbud.

I en pressemelding fra klubben heter det at de siste årene har vært tunge for klubben økonomisk. Mange har lagt ned mye arbeid og innsats, men situasjonen synes ikke bedres fra år til år. Klubben er nå i praksis insolvent, og det er mange inkassokrav mot klubben nå. Disse klarer ikke klubben å betjene samtidig med oppstart av ny sesong.

Vikings Elite er uten kapital til oppstart av sesongen, og mangler vesentlige deler av støtteapparatet som trener, assistenttrener, materialforvalter osv.

Klubben klager også over hvor vanskelig det er å skaffe sponsorer.

- Vi ser at det å forsøke å gjennomføre denne sesongen ikke er forsvarlig. Dette vil antageligvis bare gi klubben mer gjeld, avslutter styret i sin pressemelding og legger til at det blir ekstraordinær generalforsamling i klubben den 24. august.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa