tirsdag, 07 juni 2016 13:34

Spennende i Hole Artcenter

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
“Still life” 130 x 140 cm Blandet voksteknikk på lerret “Still life” 130 x 140 cm Blandet voksteknikk på lerret

Hole Artcenter viser nå en stor separatutstilling med Edyta Sobieraj. I sommer stiller Sobieraj ut sine malerier for andre gang på Hole Artcenter.

Sobieraj er født i Warsawa i 1966, men bor nå og arbeider i Krakow. Utdannelsen sin har hun fra kunstakademiet i Krakow. Sobieraj hadde sin første utstilling på Gamle Ormelet i 2006. Hun har hatt mange separatutstillinger, både internasjonalt og i Norge. Hun er kjøpt opp av både private og offentlige samlere, og til og med av vår egen Dronning Sonja.

Sobierajs kunstneriske uttrykk har forankring i det klassiske maleriet, og da spesielt stilleben-tradisjonen. Hun bruker det stille rommet og interiøret slik vi kan kjenne det igjen fra Ida Lorentzens malerier. I motsetning til Lorentzen, er Sobierajs malerier mye mer ekspressive og røffe, og kan av antyde noe humoristisk.

Åpningstider lør-søn 12-17:00 eller etter avtale.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa