onsdag, 18 mai 2016 18:38

Let us entertain you!

Skrevet av
Margareth og Bjørnar Margareth og Bjørnar Foto: MusikalKollektivet

Torsdag den 19. mai er det klart for storslått åpning av MusikalKollektivet på Ringerike Kultursenter i Hønefoss. Med forestillingen “Let us entertain you” innvies den nye musikalskolen med rød løper og høy champagneføring, og du er invitert til å vœre med på festlighetene.

Forestillingen “Let us entertain you” er en festforestilling som settes opp av MusikalKollektivet for å markedsføre deres kommende tilbud og vise hva de er gode for.
Med på laget har de profesjonelle musikalartister, skuespillere og sangere fra distriktet, side om side med de yngste talentene og unge, kommende stjerner som allerede har årevis med sceneerfaring.

- Vi ønsker å vœre et servicesenter for både barn, ungdom og voksne med interesse for musikalfaget, sier daglig leder Hilde Dahlen, som eier MusikalKollektivet sammen med Therese Knoph Sulland, Monica Sik Holm, Eirik Stiksrud, Kenneth Bekkemoen og Marthe Haugan Bekkemoen.

- Hos oss skal det vœre mulighet til å spisse eksisterende talent og virkelig få en innføring i hva det vil si å jobbe profesjonelt på en scene og strekke deg mot stjernene. Samtidig vil vi ikke utelukke noen, og har også dansekurs for både barn og voksne hvor alle kan melde seg på, sier hun.

MusikalKollektivet kan friste med to musikalproduksjoner i året på nettopp Ringerike Kultursenter, hvor de også har sin daglige drift. Kommende produksjoner er High School Musical for ungdommene og musikalen Oliver! basert på Charles Dickens Oliver Twist hvor både liten og stor kan få vœre med. Auditions avholdes 1. og 2. juni.

Og med Let us entertain you! gjør de altså en pangstart på sesongen med utdrag fra en rekke kjente musikaler og de lover å underholde deg med et show pakket med imponerende koreografier, skuespill og sang av høy klasse.
Forestillingen spilles torsdag, fredag, lørdag og søndag denne helgen og det er fremdeles mulig å få tak i billetter på Ringbillett.

{AF}I Let Us Entertain You medvirker:
Hilde Dahlen, Therese Knoph Sulland, Monica Sik Holm, Eirik Dahlen Stiksrud, Kenneth Sørum Bekkemoen, Bjørnar Reime Erlandsen, Mikkel Gythfeldt, Petrus A. Christensen, Kristoffer Solberg, Rebekka Norvik, Elisabeth Østvang Gundersen, Maren H. Solhaug, Margareth Wiik, Aleksander Dalevold, Liv Johanne Lindsjørn, Ingvild Lindsjørn, Lotte B. Pedersen, Thomas K. Urnes, Celine Rensel, Nora M. Klokkervold, Martine Høy Berg, Hannah Rensel, Ingrid Nesje, Malin Aasekjœr, Maia V. Evensen, Ingvild Gulla, Haakon N. Mosengen, Edda Djønne-Dahl, Eirik G. Teigland, Ingjerd E. Skjerven, Olav Nesje, August Saxegaard, Håvard Søreide, Marie Brennhovd, Rikke Kvam, Maria Rensel, Vilde Brennhovd, Karen Meier, Runa E. Skjerven, Ingvild Søreide og Vilde Mandt.{/AF}

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa