mandag, 26 august 2024 14:13

Over 100 journalister har søkt om å få dekke prinsessebryllupet

Skrevet av
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett skal gifte seg denne uken i Geiranger. Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett skal gifte seg denne uken i Geiranger. Foto: Geir Olsen / NTB

Hittil har 101 journalister og redaksjonelle medarbeidere søkt om å få pressetilgang til bryllupet til prinsesse Märtha Louise og forloveden Durek Verrett.

Og flere kommer antakeligvis til å søke om det, sier presse- og kommunikasjonsrådgiver for bryllupet, Simon Eriksen Valvik, til Kampanje.

– Det er overveldende tall, men likevel som forventet. Jeg gleder meg veldig til å møte dem og skal gjøre det jeg kan for at de skal få en god opplevelse, sier han.

Flere av journalistene tilhører dessuten utenlandske medier. Fra før er det kjent at prinsessen og forloveden har solgt bilderettighetene til bryllupet til det britiske ukebladet Hello.

Lørdag 31. august skal prinsesse Märtha Louise og forloveden Durek Verrett gifte seg i Geiranger.

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa